Krimi

2024.05.23. 14:34

Megtalálták a verőcei hajótragédia negyedik áldozatát

A fiatal nő holttestére Sződligetnél bukkantak rá.

MW

Fotó: Facebok / BRFK

Csütörtök délután megtalálták a verőcei hajótragédia negyedik áldozatának holttestét is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebookon számolt be a hírről. Mint írták, a fiatal nő holttestét Sződligetnél adta vissza a Duna.

A 28 éves nő szombat éjjel tűnt el, amikor egy buliból hazafelé motorcsónakjuk egy szállodahajóval ütközött Verőcénél.

A kisebb hajón nyolcan utaztak, hét barát és egy olasz férfi, akit a többiek egy fesztiválon ismertek meg, ahonnan a tragédia előtt hazaindultak. A balesetet az olasz férfi túlélte, ki tudott úszni a partra, a rendőrök a 12-es főúton találtak rá vérző fejjel.

Nem sokkal később megtalálták a 20 éves B. Boglárka és a hajót vezető E. Adrián holttestét, akiknek a maradványaira a Duna mentén bukkantak rá. 

V. Márton holttestét szerdán találták meg, de három áldozatot még keresnek, B. Daniellát, V. Lászlót, V. Olivért nemcsak a rendőrség keresi, több kutató-mentő csapat is cirkál több száz emberrel a Dunán és a part mentén.

A tragédiában egy testvérpár is életét vesztette, és az is kiderült, hogy az egyik áldozat a tragédia előtt pár órával kérte meg barátnője, B. Boglárka kezét.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában