Krimi

2024.05.12. 20:35

Egy egész város kereste, meglett az ellopott terápiás nyúl

Az ijedt tappancsos öt napig járta a világot, de már újra biztonságban van a gyermeksegítő központban.

Lucifer és Nyuszómuszó hétfőn este tűnt el egy gyöngyösi gyereksegítő központ udvaráról. Még videó felvétel is készült arról, ahogyan a tolvaj kimászik a kerítésen a kezében az állatokkal.

Az egyik nyuszi rövid időn belül előkerült, feltehetően kigurott a tolvaj kezéből, a másik terápiás állatot azonban azóta keresték. Szombaton, szerencsére előkerült: egy család jelentkezett, hogy náluk van, ezer forintért vették a férfitől, aki ellopta. Nem tudták, hogy a város legnépszerűbb nyuszijához jutottak így hozzá, de ahogy kiderült, hogy Luciferrel van dolguk, vissza is adták.

Az intézmény közösségi oldalán közölte a jó hírt, hogy a gyöngyösi városrendészetnek köszönhetően meglett az elveszett nyuszi, így közel 100 gyereknek okozott boldogságot, akik nap mint nap megfordulnak a központban.

A nyuszinak nem esett baja, de nagyon éhesen és riadtan került vissza a gazdájához. Az ügyben még tart a nyomozás - számolt be a TV2 Tények hírműsora.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában