Krimi

2024.05.22. 20:45

Verőcei tragédia: előkerült a legfiatalabb áldozat holtteste

Marci korábban Év tanulója is volt, a hajóbaleset eltűnt utasait 4 napja keresik.

MW

A hajóbalesetről készült rendőrségi felvétel

Forrás: BRFK

Verőce magasságában, ahol egy motorcsónak, nyolc utassal a fedélzetén összeütközött egy szállodahajóval. Mindez május 18-án este történt. Egy embernek sikerült partra jutnia, két áldozat holttestét pedig szinte azonnal megtalálták a hatóságok. Öt fiatal után indult meg a keresés, méghozzá nagy erőkkel. Sajnos hamar világossá vált: egyre kisebb az esélye, hogy túlélőkre akadjanak – ugyanakkor a családoknak így is rendkívül fontos, hogy előkerüljenek az áldozatok. 

Most, négy nappal a tragikus baleset után a rendőrség tudatta: az egyik fiatalt, Mártont – akit épp egy hónappal korábban választottak iskolájában az év tanulójának – megtalálták.

 

Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét. Még négy embert keresünk. Természetesen, amíg eltűnt emberek után kutatunk, mindig van egy utolsó reménysugár, de a tragédia óta eltelt idő miatt bár nem mondjuk ki, tudjuk, hogy jelenleg azért küzdünk, hogy az áldozatok testét visszakaphassák családtagjaik.

Kollégáink ezért a baleset óta minden nap, megállás nélkül kutatják a folyót. Ma, 2024. május 22-én délután, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére. A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat. Kollégáink megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata. Nyugodj békében Márton! A budapesti rendőrök nevében őszinte részvétünket szeretnénk átadni a családnak" – írták Facebook-oldalukon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában