Bulvár-celeb

2021.10.18. 05:55

Szívszorító! Elhunyt koronavírusban egy 10 éves kislány: teljesen egészséges volt

Mindössze 10 éves volt az Egyesült Államokban élő Teresa, amikor elkapta a koronavírust. Az első tünetek jelentkezése után 5 nap múlva meghalt, semmilyen egyéb betegsége nem volt.

A gyászoló édesanya a kislány temetése után most arra igyekszik rábeszélni az embereket, hogy ne vegyék félvállról a vírust. Elment például Teresa iskolájának a bizottsági ülésére is, ahol vírus- és oltásellenes szülők tartottak megbeszélést azért, hogy eltöröljék a körzetben a maszkhordást, mondván, hogy a vírusnak vége van – írja az Indirekt.

„Többen mondták, hogy a vírusnak nagyjából vége, és az egészséges emberek nem halnak meg. Amikor mindenki ezt a hírt osztogatta meg, én éppen az egészséges kislányom halálos ágya mellett ültem. Öt nappal a tünetek jelentkezése után elhunyt”

– mondta Nicole, az édesanya.

Bár a koronavírusban a leggyakrabban alapbetegséggel rendelkező idősebbek hunynak el, a betegség a gyerekeket sem kíméli. A 13 éves Peyton Baumgarth például az iskolában kaphatta el a koronavírust. A kisfiút kórházba szállították, mert a tünetei súlyosak voltak, ám egy héttel később elhunyt.

Ezek is érdekelhetik