nehéz időszak

2021.09.24. 11:43

Lajcsi döntött, elárverezi a vagyonát: erre költi a befolyt összeget

Galambos Lajos összeült gyermekeivel, és közösen hozták meg a döntést.

20210204 Budapest Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi , Life Tv reggeli műsor Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Forrás: Máté Krisztián (MK) / Ripost

Fotós: Mate Krisztian

Az elsőfokon letöltendő börtönbüntetésre ítélt mulatós zenész, Galambos Lajos a bírósági per lezárása után összeült három gyermekével és családi kupaktanácsot tartottak – ezen a gyerekek édesanyja már nem vett részt – derült ki a Tényekből a Bors szemléje alapján.

Ez egy nagyon érdekes találkozó volt, mert egyszercsak arra jöttem rá, hogy a gyerekek, amikor baj van, rögtön ott vannak. Mindenkinek marha fontos dolga van, mindenkinek marha fontos elintéznivalója van, fontos órája van,

de én nem hívtam haza senkit, és mind a hárman otthon voltak

– nyilatkozta Lajcsi.

Mint azt az ország trombitása elmondta, nagyon nehéz volt megnyugtatni gyermekeit az ítélethirdetés után, de végül át tudták értékelni a helyzetet és a család jövőjét is, végül sok dologban megállapodtak.

Közösen megegyeztek például abban is, hogy az új mottójuk az lesz: „A kevesebb is elég!”, ennek szellemében folytatják az életüket. A Galambos-család emiatt értékes tárgyakat bocsájt árverésre, a bevételt pedig jótékony célokra fogják fordítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában