Bulvár-celeb

2021.07.13. 06:15

„Már nem a felszínes hölgyeket keresem” – Zsidró Tamás újra szerelemre vágyik

A sztárfodrász nem az az alkat, aki levadássza a nőket.

Fotós: Schumy Csaba /DFP.hu

Fotós: Schumy Csaba /DFP.hu

Ha nyári forróság, akkor irány a Balaton! Zsidró Tamásnak is, ha van szabadideje, akkor szeret a magyar tengernél időzni. Ilyenkor barátaival élvezi a jó időt és a vizet. Hölgyekkel is szokott ismerkedni: határozott elképzelései vannak, mit keres a partnerében.

– Nem olyan ember vagyok, aki magányosan szeret élni, mert mindig van társaságom. De nincs komoly kapcsolatom, amit ország-világ elé tárnék

– mesélte a Bors érdeklődésére a sztárfodrász, majd hozzátette, hogy sohasem volt olyan, amikor kiszemelt egy hölgyet, és szinte levadászta. Mindig véletlenül, különböző helyeken találta meg a partnereit vagy a társaságát. Már nagyon kevés helyre jár bulizni, és egy eléggé zárt társaságban mozog, így nem is erőlteti a párkeresést.

– Véletlenszerűen ismerem meg a partnereimet. Volt, akivel egy hajós társaságba jártunk, és ott ismertem meg, de volt, aki a Facebookon írt rám, és nagyon jó összhangba kerültünk.

A sztárfodrász nem érez sem előnyt, sem hátrányt az ismertsége miatt. Mára pontosan tudja, miket keres a párjában, mik azok a tulajdonságok, amik érdeklik egy nőben.

– Olyan társaságot keresek, akikkel minőségi időt tudok eltölteni. Már nem a felszínes hölgyeket keresem, hanem azt, akivel jól érzem magam, és meg tudom osztani vele a gondolataimat

– hangsúlyozta az 58 éves Zsidró Tamás, aki nem siettet semmit. Már fiai is felnőttek, így nem vágyik családra. Olyan partnert keres, akivel minden rendben van, és élvezhetik egymás társaságát. Nem vágyik különleges bánásmódra, hiszen agglegényként is képes ellátni önmagát.

– A családalapítás már nem érdekel, így olyan hölgyet keresek, akivel csak magunkra tudunk fókuszálni. Olyan társ illik hozzám, akinek már van(nak) gyerekei, vagy nem is szeretne már – fűzte hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában