Gazdaság

2010.10.07. 09:21

Megéri pontosan fizetni az E.ON-nak - Engedmény az áramszámlából

PLT-információ – Mint azt korábban megírtuk, pontosan fizető lakossági ügyfeleinek tíz százalék kedvezményt ad 12 hónapon keresztül az energiadíj árából az E.ON. Ennek részleteiről érdeklődtünk az E.ON Hungária Zrt.-nél.

Matolcsi Renáta

– Az úgynevezett Bónusz kedvezmény nem automatikus árcsökkentés, hanem egy ajánlat, amit igényelni kell – tudtuk meg Egyházi Nikoletta kommunikációs vezetőtől.

– A villanyszámláikat időben befizetők november 30-áig, kizárólag on-line ügyfélszolgálatunkon keresztül igényelhetik a kedvezményt. A kedvezmény a jogosultak havi számlájában fog jelentkezni egy éven át. Mivel a csekkes feladásnál vagy a banki utalásoknál eltelhet pár nap, míg a befizetés az E.ON számlájára megérkezik, ezért a mostani akciónkban a számlán szereplő fizetési határidő plusz 8 naptári napig pontos fizetésnek minősül.

– Mely tételre vonatkozik a kedvezmény? 
– A tízszázalékos kedvezményt az energiadíjra adjuk, a számla végösszegébe beleszámító rendszerhasználati díjakra és egyéb pénzeszközökre a kedvezmény nem vonatkozik. A végösszeget illetően ez átlag bruttó 6 százalékos kedvezményt jelent, mely éves szinten akár 4-5 ezer forint megtakarítást eredményezhet a fogyasztók számára.

– Sokan vannak, akik nem tudnak on-line jelentkezni. Ők mit tehetnek?
– Internettel nem rendelkező ügyfeleink kérjék családi vagy baráti körük segítségét a kitöltésben. Az on-line igénylés mindössze néhány percet vesz igénybe, és néhány napon belül a válasz is megérkezik a jogosultságról, valamint a kedvezményes fizetés részleteiről.

További részletek az E.ON honlapján, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!