Gazdaság

2009.07.30. 05:52

Olcsóbban pihenhetnek a hűségkártyások

Zalaegerszeg, Hévíz (pgy) - A nyár a kikapcsolódás időszaka. Bizonyára hű olvasóink közül is sokan felkerekednek, hogy vízparton vagy éppen egy wellnesshotelben töltsék szabadságukat. Hűségkártyával az utazás, a pihenés is olcsóbb lehet.

Péter Gyöngyi

Hű olvasóink lassan egy hónapja használhatják a kis plasztiklapocskát, melynek felmutatásával egyre több termékért, szolgáltatásért fizethetnek az eredeti árnál kevesebbet. Előfizetőinknek szeretnénk segíteni a most induló sorozatunkkal is. Ezután minden csütörtökön közlünk egy listát, mely partnereink közül az egy kategóriába tartozó cégekről, azok engedményeiről ad információt. Mivel a kártya nemcsak Zala megyében alkalmazható, hanem a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. lapjainak megjelenési területén, vagyis Vas, Veszprém és Fejér megyében is, ezért közzétesszük mind a négy megye elfogadóhelyeit. Az utazás, üdülés, szálláshely kategóriával kezdünk, jövő héten pedig az étterem, vendéglátás kerül sorra. Néhány szolgáltatóhoz el is látogatunk.

A zalaegerszegi Domino 30 Travel utazási irodába sokan vitték magukkal hűségkártyájukat az elmúlt egy hónapban. Az irodavezető elöljáróban elmondta, amúgy is hosszú ideje kapcsolatban vannak lapunkkal, számukra nem volt kérdés, hogy csatlakozzanak-e programunkhoz.

- Úgy tapasztalom, érdekli az embereket ez a lehetőség. Akadt olyan utasunk, aki külön felhívta rá a figyelmem, hogy tüzetesen megnézte az elfogadóhelyek listáját és el is tette az adott lapszámot. Sok törzsutasunk is azzal jött, hogy látta, használhatja nálunk is a kártyát - említette Szekeres Tünde irodavezető, aki maga is hűséges előfizetője a Zalai Hírlapnak. - Ma reggel is volt egy érdeklődő, aki látván a matricát a kirakatban, az ajtóból lépett vissza, hogy akkor valóban igénybe veheti-e a kedvezményt. Mondtam, hogy igen, természetesen, a részvételi díjból, az alapárból 3 százalékot el tudunk engedni, sőt az akciós utaknál is figyelembe vesszük. Tulajdonképpen amint megjelent a hűségkártya, már hozták is, sőt előfordult, hogy egy utasunk előre jelezte, hamarosan megkapja azt, és szeretné majd használni.

Ottjártunkkor lépett az irodába a zalaegerszegi Mileji Claudia és Szanati Ferenc. A két fiatal egyelőre csak tájékozódott az utazási lehetőségekről.

- Édesapámnak van hűségkártyája, természetesen adott esetben használni is fogom - jegyezte meg a fiatal lány.

A hévízi Hotel Aquamarin ugyancsak partnerünk lett a hűségkártya-programban. Örömünkre, na és persze a hotel munkatársainak örömére is, sokan igénybe vették már a plasztiklapocskát.

- Fontos, hogy minél nagyobb körben, minél többen megismerkedjenek szolgáltatásainkkal, annál is inkább, mivel nemcsak szállodaként, hanem gyógyszállodaként is működünk. Kevesen tudják, hogy szállodai körülmények között TB-támogatott, alanyi jogon járó kezeléseket vehetnek igénybe a reumás, mozgásszervi panaszokkal küszködők - indokolta az értékesítési vezető, Mihályfy Gabriella, miért is tartották nagyszerűnek egy hónapja indított programunkat. - A Zalai Hírlappal évek óta kapcsolatban vagyunk, sőt a Pannon Lapok Társasága valamennyi lapjával, mondhatni hűségesek vagyunk hozzájuk. A hűségkártya felmutatásával pedig 5 százalék kedvezményt biztosítunk vendégeinknek.


További információért kattintson a www.husegkartya.plt.hu oldalunkra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!