Foci

2015.01.02. 15:40

XV. Unicum Kupa - Jótékony céllal is futballoztak

Gelse - Tizenkét csapat részvételével rendezték meg a XV. Unicum Kupa teremlabdarúgó-tornát, melyen végül hazai siker született.

Kerkai Attila

Zalaegerszegről, Nagykanizsáról és persze Gelse körzetéből érkeztek csapatok. A kiírás szerint a három darab négyfős csoportból az első kettő jutott tovább, majd újabb két csoportra oszlott a mezőny és így alakult ki a legjobb négy mezőnye.

Végül izgalmas és helyenként látványos csatákkal ért véget a torna, melyet a helyi szerveződésű Dínom Dánom csapata nyert meg. A torna jótékony célt is szolgált, hiszen a bevételt a Gelse Sportegyesület javára ajánlották fel.

A tornagyőztes Dínom Dánom együttese a viadal végeztével. Fotó: Kerkai Attila

A végeredmény: 1. Dínom Dánom (Gelse), 2. Diadora FC (Gelse), 3. Buli Huligánok (Nagykanizsa), 4. Maligán FC (Zalaegerszeg).

Különdíjak. Gólkirály (megosztva): Nagy Máté Buli Huligánok) és Szőcze Csaba (Diadora FC). Legjobb kapus: Kobra István (Dínom Dánom). Legjobb mezőnyjátékos: Kovács Ádám (Dínom Dánom).

A XV. Unicum Kupa díjait Szegedi Ferenc, Gelse polgármestere és Gregor Zoltán, a torna szervezője adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!