Foci

2015.01.27. 17:20

A VI. Deme Richárd Emléktornán 12 csapat vett részt

Nagykanizsa - Immár hatodik alkalommal rendezték meg a Deme Richárd Teremfoci Emléktornát, mellyel a fiatalon elhunyt egykori focistára, Deme Richárdra emlékeztek a kupán résztvevő csapatok, játékosok.

Kühne László

A Zsigmondy-csarnokbeli egésznapos meccsfolyamra 12 legénység nevezett, köztük olyan együttes is, melynek a megyei bajnokságban szerepelt gárdájában is játszhatott annak idején Richárd. Az I. csoportban végül a Zákány, DPSE, Bagola, Tintahal, Almalé, Szentbalázs, míg a II. csoporton belül az FC Oportó, Olajbányász, Calcio Jovis, Istiván Autó, Blackburry, Belezna sorrend alakult ki. Az helyosztókon így a két-két hatosból a Zákány, DPSE, Bagola, Tintahal HK, FC Oportó, Olajbányász, Calcio Jovis, Istiván Autó nyolcasfogat volt érdekelt.

A tornagyőztes FC Oportó együttese, amely jó teljesítményt nyújtva szerezte meg az elsőséget. Fotó: Kühne László

Vigaszkupa 3. helyért: Tintahal–Istiván Autó 3-1. Vigaszkupa 1. helyért: Bagola SE–Calcio Jovis 1-5.

A Deme Richárd Emléktorna 3. helyéért: DPSE Nagykanizsa–Olajbányász 4-1. A döntőben: FC Oportó–Zákány 2-0.

A VI. Deme Richárd Emléktorna végeredménye: 1. FC Oportó, 2. Zákány, 3. DPSE Nagykanizsa, 4. Olajbányász.

Különdíjasok, Gólkirály: Szakmeiszter János (FC Oportó). Legjobb kapus: 1. Beke Bence (Zákány). Legjobb játékos: László Roland (Dunántúli Postás SE Nagykanizsa). Legsportszerűbb csapat: Belezna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!