Foci

2014.05.08. 06:23

Labdarúgó Magyar Kupa Zala megyei selejtező

Az apátiak négy gólt lőttek, Letenyén kényszerű kapuscsere

Horváth László

 

Somodit (9-es mezben) második gólja után köszöntik csapatársai (Fotó: Horváth N. László)

CSÁCSBOZSOK-NEMESAPÁTI SE - FEMAT CSESZTREG KSE 3-1 (2-1)

A mérkőzés első félidejének felében két-két lövéssel tesztelték a játékosok a kapusokat, aztán a 25.percben Somodi félfordulat után lőtte a vendégek kapujába a játékszert 1-0. Alig telt el pár perc, amikor egy előre vágott labdára a hazai védők rajtoltak, de nem értették meg egymást és Horváth Á. a saját kapujába lőtte a labdát 1-1. S, majdnem rögtön a középkezdés után Somodi baloldali beadását Rédei előbb a kivetődő Fábián kapusba lőtte, majd a felpörgött játékszert egy lépésről a kapuvonal mögé juttatta 2-1. Két perccel később egy véleményes szituáció után a játékvezetői síp nem szólalt meg, a hazaiak játékosa Szegleti ezt nem éppen irodalmi stílusban számon kérte Lapath D. játékvezetőtől, aki szemrebbenés nélkül zuhanyozni küldte őt. Fordulás után a vendégek nem tudtak mit kezdeni emberelőnyükkel, jellemző, hogy a csesztregiek közül a hazai publikum Fentős Pál edző megnyilvánulását tapssal jutalmazta, amikor így szólt tanítványaihoz a kispadról: - Nem a bíróval kell foglalkozni, hanem futballozni kell a pályán! Aztán a 64. percben a vendégek játékosa is a kiállítás sorsára jutott, Elek szövegelésért megkapta a második sárgát, ami a fociban már piros. A 78. percben aztán eldőlt minden, Somodi lépett ki védője mellől, és mintegy hét méterről „okos gólt” lőtt 3-1.

A hazaiak ebben a sorozatban harmadik magasabb osztálybeli ellenfelén jutott túl, jön a ráadás?

Váradi kapus az ötödik percben sérült meg Letenyén (Fotó: Letenye SE)

További eredmények:

LANSYSTEL-AF PÁTERDOMB -ZALASZENTGRÓTI VFC 1-3

Gl.: Horváth R., illetve Komoróczi, Ferenczi, Tóth ,

GALAMBOK SC - HÉVIZ SK 0-6

Gl.: Horváth (2), Hetesi (2), Kiss, Karakai

LETENYE SE - SEMJÉNHÁZA SE 1-3

A hazai csapat korán, már az ötödik percben elvesztette kapusát, Váradit sérülés miatt le kellett cserélni, helyére az örökifjú, vérbeli góllövő, Adorján Ferenc állt be.

Gl.: Őri, illetve Horváth, Nagy, Szakmeiszter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!