Foci

2013.06.19. 11:30

Fehérváron játszhat az Andráshida

A labdarúgó SPOR/M Kupa elődöntőjében Székesfehérváron a Sóstói Stadionban április 10-én 15.30-tól a Bóly csapatával játszik a Tarr Sprint Andráshida SC.

Bóbics László

A zalaegerszegi alakulat nagyszerűen menetel a Magyar Kupa országos főtábláján. A remek eredmények alapján bejutott a legjobb négy amatőr együttes közé, s az MLSZ amatőr kupájáért küzdhetnek. Az elődöntőt a Videoton– MTK MK-meccs előtt rendezik.


– Örülünk a helyszínnek, hiszen az ország egyik legjobb stadionjában léphetünk fel olyan találkozón, amit közvetít a televízió – kezdte Kugler László az ASC elnöke. – A Bóly nagyon nehéz ellenfélnek ígérkezik. Két alkalommal láttuk őket. A látottak alapján csak extra teljesítménnyel érhetünk cél, s juthatunk be a döntőbe. Ha ez sikerül, akkor május elsején a MK-döntő előtt a SPORT/M Kupa egyik finalistájaként a Puskás Stadionban játszhatunk a díszes serlegért. Szükségünk lesz a buzdításra, kérjük szurkolóinkat és a zalai sportbarátokat, hogy minél többen kísérjenek el bennünket Fehérvárra. Tisztes szerepléssel és lelkes játékkal szeretnénk képviselni az egész zalai amatőr labdarúgást az ország nyilvánossága előtt.

A mérkőzésre különbusz indul, jelentkezni a klub vezetőinél lehet. 



Futball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!