Foci

2012.01.10. 06:29

ZTE FC - Tököli Attila visszatér?

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata. A kék-fehérek edzését Szabó Imre tartotta, a vezetőedző, Prukner László ugyanis Pro-licences továbbképzésen vett részt.

MTI

Meg nem erősített hírek szerint az egerszegiek tárgyalnak a Győri ETO két labdarúgójával, Giorgi Ganugravával és Lasa Totazével, illetve a napokban néhány próbajátékos is érkezhet a csapathoz.

A kedd a felmérések napja lesz: kiderül, ki milyen fizikai állapotban kezdi meg a felkészülést a tavaszra. A következő hetekben pedig napközis rendszerben, hazai környezetben dolgozik majd a gárda.

Nagy Ferenc elnök elmondta, hogy a fizetések területén vannak lemaradásaik, miután az utolsó negyedévben a szponzori megállapodásokból tervezett bevételeik nem érkeztek meg időre. Azon dolgoznak, hogy minél előbb rendeződjenek a dolgok.

Dr. Bánhegyi Béla csapatorvostól azt kérdeztük, mi a helyzet a hosszú sérülés után visszatérő Darko Pavicseviccsel.

- Jó állapotban van gólerős csatárunk - kezdte a doktor -, de ez még nem jelenti azt, hogy minden feladatot teljes intenzitással végezhet. Egészséges, de azt kérték a doktorai, hogy egy-két hétig a labdás gyakorlatok közül azokat, amelyek teljes erőfeszítést igényelnek, inkább mellőzze. Azt reméljük, hogy a folyamatosság az ő esetében is meghozza gyümölcsét és a tavaszra teljes értékű játékos lesz. A keret többi tagja egészséges, apróbb problémák vannak, de ez nem akadályozta meg a játékosokat abban, hogy az első foglalkozáson részt vegyenek.

Örökös beszédtéma az élvonalbeli futballcsapatok háza táján a felkészülés alatt az edzôtábor. A ZTE az elmúlt években rendre hazai környezetben készült, és úgy néz ki, hogy ez idén sem változik, bár nem kizárt az sem,
hogy külföldre utazzon a társaság. Az edzômérkôzésekrôl még folynak a tárgyalások.


Mások is nekiláttak

 Nem a ZTE FC az egyetlen a labdarúgó NB I csapatai közül, amely tegnap kezdte el a felkészülést a
tavaszra. Így tett a több légióssal és a debreceni Fodor Marcellel megerôsített
Újpest, a hangsúlyt a keret állandóságára helyezô listavezetô DVSC, valamint a Budapest Honvéd is. Utóbbi háza tájáról a legfontosabb hír, hogy a csatár Torghelle Sándor elbúcsúzott az együttestôl.

OLDALTÖRÉS: Mások is nekiláttak

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!