Foci

2011.11.17. 03:28

Újabb műfüves labdarúgópálya

Szerdéán a megyeszékhelyi Deák Ferenc Szaközépiskola udvarán műfüves labdarúgópályát avattak. Balaicz Zoltán a város alpolgármestere adta át a repreprezentatív játékteret.

Bóbics László

Rozmán Sándor az iskola igazgatója elmondta, hogy a játéktér 42x22 méteres, és a diákok használhatják. Jövőre bekerítik és egy öltözőt és vizesblokkot is kap a pálya. A direktor az is elmondta, hogy a ZTE akadémián tanulók mellett a Deák SZKI-ba és Landorhegyi iskolába járó diákok használhatják a pályát. Ez a létesítmény nem lesz nyitott a nagyközöség felé.

A kivitelező Hydrocomp Kft. első ember, Dormán László, azt emelte ki, hogy a város jelenlegi legmodernebb labdarúgópályáját az új fejlesztésű francia Fieldturf műfű borítja.

- Úgy csináltuk meg a játékteret, ahogy a nagykönyvben meg van írva - fogalmazott az ismert cégvezető. - Minden feltétel adott volt ahhoz, hogy remek pályát építsünk. Remélem sok tehetséges focista nő fel majd rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!