Foci

2011.04.15. 04:29

Másodszor is szlovén siker

Két felkészülési barátságos mérkőzést játszott a héten egymással a magyar és a szlovén U15-ös labdarúgó-válogatott. A szomszédos ország fiatal futballistái kedden Lendván 2-0, csütörtökön Lentiben 2-1 arányban bizonyultak jobbnak.

Gyuricza Ferenc

A találkozó mindkét válogatottnál a csapatépítést szolgálta. A Pisont István szövetségi kapitány által irányított magyar együttes a Torinóban megrendezésre kerülő Húsvéti Kupán vesz részt, a szlovénok elleni két mérkőzés az erre való felkészülést szolgálta, s hasonló okból a közeljövőben Romániával is megmérkőznek fiataljaink. Együttesünkben egy zalai származású játékos, a szepetneki,ám a szombathelyi Illés Akadémián pallérozódó Grabant Bence is pályára lépett.A Lentiben látottak alapján a jobb erőkből álló, összeszokottabb szlovén csapat megérdemelten nyerte a mérkőzést.


Magyarország-Szlovénia 1-2 (0-1)Lenti, 400 néző. Jv.: Kiss N. (Kepe A., Huszár J.).

Magyarország: Molnár D. - Lakatos, Molnár M., Baglyás, Illés (Barna), Gálfy (Csicsek), Grabant (Nagy), Vida (Zsótér), Mayer, Takács (Németh), Magyar (Molnár T.). Szövetségi kapitány: Pisont István.

Gólszerzők: Molnár M., illetve Gorenc, Taneski.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!