Foci

2011.04.14. 12:00

Legyőzte a Szentgrótot a Lenti, óriási a tömörülés az élmezőnyben! (frissítve tabellával!)

A Lenti legyőzte az éllovas Zalaszentgrótot, döntetlenre végzett az Andráshida és a Teskánd, míg a Miklósfa hosszú idő után újra győzni tudott. Újra gólparádét rendezett a Zalalövő, a Napred viszont nem bírt a szervezett Semjénházával. Cikkünk folyamatosan frissül képgalériákkal, videókkal!

Urbanics Pál

Gárnit Gyógyfürdő SE - Haladás SE Pacsa 2-0 (1-0)

Zalakaros, 50 néző. Jv.: Kondákor.

Zalakaros: Munkácsi, Kolperger, Szollár, Hajmási, Beke (Vincze), Hollender, László, Majtán T., Majtán G., Pécsi, Szalai (Nagy R.). Edző: Harcz Lajos.

Pacsa: Szommer, Magyar L., Oláh, Magyar I., Blaskovics, Kelemen, Mészáros, Magyár Á., Flander, Kovács B. (Bokor), Henczi. Edző: Tóth Attila.

A vendégcsapat szervezett védekezése ellen sokáig tehetetlen volt a Zalakaros, azonban Pécsi két találatával be tudták húzni a három pontot.

Gólszerző: Pécsi (2). Jók:  Pécsi, Hollender, Szollár, illetve Szommer, Oláh, Henczi.

Ifjúsági: Zalakaros - Pacsa 6-3.

Gelse Termál SE - Z. Becsali Tungsram LSE 1-2 (0-1)

Gelse, 100 néző. Jv.: Nagy Tímea

Gelse: Éder, Horváth L., Horváth F., Zsoldos S., Kálóczi, Végh A. (Csizmadia N.), Tóth, Végh Cs. (Kiss), Horváth R., Markotán (Zsoldos Sz.), Mód. Edző: Tóth Zoltán.

Becsali: Lepár, Szekeres, Bogdán, Miszori, Erdélyi (Szabó), Salamon, Gáspár (Kellermann), Domján, Balogh G. (Orbán), Horváth, Lukács. Edző: Jandovics Jenő.

Nem elég, hogy a vendégcsapat Gáspár góljával már a 8. percben vezetést szerzett, nem sokkal később a gelsei Horváth Ramont is kiállította a játékvezető. A hazaiak gondjait az sem csökkentette, hogy a tavaszi szezont gólerősen kezdő Mód lászló is mehetett zuhanyozni a félidő lefújása előtt, így nyolc mezőnyjátékossal voltak kénytelenek felvenni a harcot az egerszegiekkel. A hősiesen küzdő Gelsének Tóth 82. percben szerzett gólja egy pontot jelenthetett volna, ha nem érkezik a 90. percben Miszori, aki beállította a 2-1-es végeredményt.

Gólszerzők: Tóth, illetve Gáspár, Miszori. Jók:  Horváth L, Tóth, Kálóczi, Végh A., illetve Lukács, Domján, Miszori.

Kiállítva: Horváth R., Mód.

Ifjúsági: Gelse - Becsali 4-1.

Lenti TE - Zalaszentgróti VFC 2-1 (2-0)

Lenti,  300 néző. Jv.: Halász

Lenti: Sárkány, Czigány, Magyar, Molnár, Balogh, Szabó P., Szekeres, Kiss K. (Hóbor), Kosár L. (Kancsal) Völgyi M. (Horváth M.), Pozsgai. Edző: Németh Imre.

Zalaszentgrót: Horváth  Balogh Á., Láncz, Fodor, Vasas, Varsányi (Ferenci), Tóth D., Balogh T., Virág, Szép (Takács), Propszt. Edző: Fejérvári Ferenc.

A mérkőzés videósszefoglalója Horváth Istvántól.

Érdekes mérkőzésnek ígérkezett a Zalaszentgrót vendégszereplése Lentiben. A mérkőzés elején a Lenti hamar megszerezte a vezetést Völgyi révén. Majd 4 perc múlva növelték az előnyüket. Egy beadás után Kosár fejelt a zalaszentgróti kapuba. A félidő vége felé Pozsgai lövését nagy bravúrral védte a kapus. Így maradt a 2-0 az első félidőben. A második félidőben próbálkoztak a csapatok, de újabb gól csak a mérkőzés végén esett, Propszt jól eltalált lövése nyomán. A játék képe alapján megérdemelten nyert a Lenti TE a listavezető ellen.

Gólszerzők: Völgyi, Kosár, illetve Propszt.

Jók: Szekeres, Molnár, Pozsgai, Kosár, illetve Virág.

Ifjúsági: Lenti - Zalaszentgrót 3-1.

Tudósított: Horváth István

FC Napred -Semjénháza SE 1-1 (0-0)

Tótszentmárton, 600 néző. Jv.: Kiss N.

Tótszentmárton: Csányi A., Vlasics (Márkovics), Kozári, Plánder, Dezső, Simon, Horváth (Vörös), Grudics, Kósa, Kőrösi, Kovács (ifj. Csányi). Edző: Markek István

Semjénháza: Lajkó, Kuzma (Pázmándi A.), Németh G., Balogh, Korpics, Kónya, Hegedűs, Nagy, Németh I.I., Csóka, Stróber (Pázmándi P.). Edző: Stróber Attila.

A mérkőzés összképe alapján a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez, ám a szerencsésebb Semjénháza egyenlíteni tudott. Ilyen a futball...

Gólszerzők: Kőrösi, ill. Simon (öngól). Jók:  Kozári, Simon, Grudics, Kósa, illetve Csóka, Korpics.

Ifjúsági: Tótszentmárton - Semjénháza 4-0.

Kentaur ASC - Let's do it Technoroll TE 1-1 (1-0)

Andráshida,  200 néző. Jv.: Matyi.

Andráshida: Babina, Varga (Csáki), Török, Szijjártó, Mónok, Bandics, Kovács L. (Pászti), Pintér, Sági A. (Bakonyi B.), Sági G., Tóth L. (Rohonczi). Edző: Dobos Sándor.

Teskánd:  Fábián, Palkó G., Némaeth, Szita, Szabó, Lepár (Szabó B.), Simon P., Pásztor, Horváth, Palkó T. (Nagy S.), Koczor. Edző: Kovács Imre.

Érdekes meccsnek ígérkezett a szomszédvári rangadó, hiszen a hazai gárda mind a négy tavaszi meccsét megnyerte, tizenkétszer volt eredményes és mindössze egyszer kellett a saját hálójából kivennie a bőrgolyót. Persze a Teskándnak sem volt félnivalója, hiszen az előző fordulóban parázs rangadón sikerült nyernük az Egervár ellen, feledtetve ezzel a korábbi Tótszentmártoni zakót.

A mérkőzés ennek megfelelően jó hangulatban kezdődött, a csapatok próbáltak egymáson fogást találni, több-kevesebb sikerrel. Leginkább az állított szituációkból voltak veszélyesek a mérkőző felek, erre persze rásegített az is, hogy a fel-feltámadó szél sokszor kiszámíthatatlanná tette a labda mozgását. Az első félidő derekán egy baloldali szöglet után a hosszú saroknál helyezkedő Bandics senkitől sem zavartatva bólintott a kapu jobb oldalába, ezzel megszerezte a vezetést a Hida. A gól után próbált nagyobb sebességi fokozatra kapcsolni a Teskánd, de szünetig már nem tudtak egyenlíteni. Nem úgy a második félidő elején, amikor Horváth volt eredményes, dömtetlenre alakítva ezzel az állást.

A mérkőzés hátralévő idejében itt is - ott is alakultak ki veszélyes szituációk, ám egyik csapat sem tudott eredményes lenni, így maradt az igazságos pontosztozkodás, ami végül is egyik csapatnak sem túl kedvező... A márkőzés videóösszefoglalója holnap kerül fel honlapunkra!

Gólszerzők: Bandics, illetve  Horváth. Jók:  Török, Bandics, Pintér, illetve Fábián, Szita, Horcváth.

Ifjúsági: Andráshida - Teskánd 2-2.

Miklósfa SE - Tormafölde SE 1-0 (0-0)

Miklósfa, 150 néző. Jv.: Vizi.

Miklósfa: Freischmid, Horváth, Orbán, Papp (Godina), Gerencsér, Verebélyi (Jakab), Csepregi, Matyók (Szakmeiszter), Béli, Szabó (Auer), László. Edző: Kiss István.

Tormafölde: Papp  Kocsis, Kovács, Kondákor, Szalai (Bedők), Hohl, Soós (Mészégető), Tóth, Pörzse, Kéner (Igazi), Nagy. Edző: Hermán István.

A hazaiak az utóbbi időben nem voltak túl szerencsések, hiszen több alkalommal is ígéretesen fociztak, mégsem koronázta siker erőfeszítéseiket. Ezúttal azonban a jó játékhoz eredményesség is társult, és győzelmükkel három pontra közelítették meg a 15. helyen álló Gelsét, a 14. Pókaszepetkkel szemben azonban továbbra is tetemes, kilenc pontos hátrányuk van.

Gólszerző: Béli

Jók: Orbán, Csepregi, Béli, illetve senki.

Ifjúsági:  Miklósfa - Tormafölde 5-0.

Zalalövő TK - Csesztreg KSE 6-2 (3-1)

Zalalövő, 200  néző. Jv.: Vass.

Zalalövő: Dóra, Zelkó (Hermán P.), Erdei, Kosik, Nagy Á., Gál (Balaskó), Kovács R. (Járfás), Kaszás (Nagy Z.), Lukács, Luki, Hozbor. Edző: Ostrom János.

Csesztreg: Bajor, Elek, Hermán, Pászti, Bodó, Kaszas, Nemsics, Czöndör (Szabó D.), Kiss, Szabó P., Pethő (Csóbor). Edző: Fentős Pál.

A hazai csapat ezúttal is megalkuvást nem tűrően futballozott, újra fél tucatott vággott és ilyen arányban is megérdemelten nyert a gyenge napot kifogó Csesztreg ellen. Gál Tibor mesterhármast ért el a meccsen, ezzel az öt tavaszi fordulóban immáron hatszor volt eredményes.

A mérkőzés összefoglalóját Hozbor László készítette, nagy köszönet érte!

Gólszerzők: Gál (3), Járfás, Kaszás, Balaskó, illetve Kiss, Nemsics.

Jók: Gál a mezőny legjobbja, Luki, Hozbor, Kósik, illetve Kiss, Nemsics.

Ifjúsági: Zalalövő - Csesztreg 7-0.

Egervári TE - Tóth-Hús Pókaszepetk SE 3-1 (1-0)

Egervár, 150 néző. Jv.: Deutsch.

Egervár: Németh, Hajas, Papp, Farkat T., Farkas N. (Vörös), Varga Sz. (Dömötör), Bognár, Pilisi (Boros Cs.), Kónya (Csík), Csalló, Bencze. Edző: Csányi Imre.

Pókaszepetk: Juhász, Pintyőke, Füzi, Csécs S., Orbán (Szekeres), Huszár (László), Németh (Varga), Hemela (Kovács), Büki, Bertók, Száraz. Edző: Molnár Ferenc.

Az Egervár az előző fordulóban nem túl szerencsés körülmények között bukott rangadót a Teskánd ellen, ezúttal azonban hozta a kötelező győzelmet a Csányi-csapat és feljött az ötödik helyre.

Gólszerzők: Csalló, Hajas, Borsos Cs., illetve Büki (11-esből).

Jók: Hajas, Csalló, Borsos Cs., Bognár, illetve Büki, Szárzaz.

Ifjúsági: Egervár - Pókaszepetk 0-3

A bajnokság állása

1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!