Foci

2011.01.19. 18:48

ZTE FC: kazah ajánlat a védőért

Továbbra is nagy a mozgás a ZTE FC labdarúgócsapatának háza táján. Szerdán például visszaérkezett Egerszegre Djordje Kamber és Milan Bogunovic a törökországi próbajátékról.

Kerkai Attila

Mint beszámoltunk róla, a ZTE FC két játékosa, Djordje Kamber és Milan Bogunovic a múlt héten próbajátékra utazott Törökországba, ahol az őket fogadó orosz és kazah csapatok edzőtáboroztak. Kamber kétszer is pályára lépett az orosz másodosztályú Ural FC színeiben, ahogy a védő Milan Bogunovic is a kazah élvonalbeli FC Zhetysu együttesében. Utóbbi információ azért is új, mert korábban arról szóltak a hírek, hogy ő is egy orosz együttes vendégszeretetét élvezi majd Antalyában. A két játékos szerda este tért vissza Egerszegre, s annyit sikerült megtudnunk, hogy Bogunovicért ajánlatot tett a Zhetysu, ezt Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője is megerősítette. Kamber sorsát illetően nem tudtak a klubnál új információval szolgálni, valószínű igaz vele kapcsolatban is, hogy az elkövetkező napokban zajló egyeztetések sok mindent meghatároznak.


Amúgy mozgalmas napok ezek a zalaiaknál, hiszen nem csak az edzések zajlanak, de sorra érkeznek a próbajátékosok is a csapathoz. Az általunk korábban nevesített horvát és szerb állampolgárságú Kosta Bjedov, valamint a szerb Marko Milosavljevic számára a próbajáték szerdán véget ért és az a döntés született, hogy kapcsolatban maradnak velük a zalaiak. A Nyíregyházáról érkezett Nánási Balázs viszont biztosan marad, bár az ő esetében a klubjával még meg kell egyezni.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!