Foci

2009.08.17. 02:27

Végzetes rövidzárlat

Kozármisleny - A labdarúgó NB II Nyugati-csoportjának másik találkozóján az újonc Hévíz kikapott.

Zalai Hírlap

Kozármisleny-Hévíz FC 3-0 (0-0)Kozármisleny, 500 néző. Jv.: Oláh (Szakai, Varga II. G.).

Kozármisleny: Mester - Tóth I., Finta, Dienes, Éles - Kollega K., Vojnics, Zelics, Tóth Z., Kutyáncsányin (Laki Z., 46.) - Barta (Fabinho, 70.), Lauer (Kresz, 84.). Vezetőedző: Bene Ferenc.Hévíz: Somogyi Cs. - Kütsön (Czafit, 80.), Kovács Sz., Papucsek, Rácz I. (Kovács R., 61.) - Páli, Sipos Zs., Horváth L., Kottán Gy. (Balogh L., 74.) - Covic, Marosvölgyi. Vezetőedző: Glázer Róbert

A két év után az NB II-be visszajutott Hévíz az első félidőben ziccereket dolgozott ki, azonban Marosvölgyi és Papucsek is elhibázta ezeket. Szünet után is benne volt a Hévíz játékában a gól, aztán jött a kihagyás... A 66. percben Kottán Gy. vágta fel a kilépő hazai támadót, a megítélt büntetőt Tóth Z. értékesítette (1-0). Megzavarodott a Hévíz és Lauer kihasználta a hibákat, beállítva ezzel a 3-0-as végeredményt.

Bene Ferenc: Szervezett, szívós ellenfél volt a Hévíz. Nem játszottunk jól, de rúgtunk három gólt.

Glázer Róbert: Szünet utáni játékával megérdemelt a hazaiak sikere. Amit felépítettünk az elmúlt hat hétben, most egy félidő alatt leromboltuk, de dolgozunk, hogy javítsunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!