Foci

2009.07.06. 02:29

Újabb focisták

Zalaegerszeg (bl) - A ZTE FC együttesének a vártnál jobban átalakul a kerete. A távozók pótlására érkeztek már játékosok, de a következő napokban újak is feltűnhetnek a megyeszékhelyen.

Bóbics László

A pénteki FC Moszkva II elleni 2-0-ra megnyert találkozón többen is bemutatkoztak az új emberek közül. A négyéves szerződéssel rendelkező Kamber és Bogunovic is jó teljesítményt produkált. Az utóbbi játéka néha egy kicsit tisztátalan volt. Az új fiúk közül a lett válogatott, Butrich nagyon technikás, gyors, sokat fut, de majd a szakmai stáb eldönti, megfelel-e az elképzeléseknek. A két szlovén védő - Ostojic és Parikvar - közül az utóbbi a bal oldali védő posztján meggyőző teljesítményt nyújtott. Persze ez is kevés még a szerződéshez, ő is kap még lehetőséget. Egy fiatal szlovén csatár Marinsek is játszott, ő mindössze 20 esztendős, lendületes, a jövő embere. A csatárokra azért is szükség lehet, mert meg nem erősített hírek szerint Balázs Zsolt iránt érdeklődnek, s nem kizárt, hogy távozik. A ZTE szerdán Güssingben a Legia Varsó ellen játszik 18.30-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!