Életmód

2016.08.14. 20:07

Magyarország legnagyobb fodrászokat összesítő listája készül (x)

Hamarosan egy nemzetközi projekt keretén belül az Imago! Company Hungary Kft elindítja Magyarország legnagyobb fodrászokat és szalonokat összesítő weboldalát a www.fodraszlista.hu

A fejlesztők célja egy olyan weboldal működtetése ahol a fogyasztók lehetőleg az összes magyar fodrászt és szalont megtalálják szolgáltatás, nyitva tartás, ár és helyszín alapján, illetve lehetőségük nyílik a fodrászokat elégedettség alapján pontozni is. Mivel a projekt több országban is működik ezért a fogyasztók országokat átívelő adatbázissal fognak rendelkezni arról, hogy ki, mit, hol, és mikor képes őket fogadni. Az ügyvezető elmondása szerint további szolgáltatásokat terveznek a projektbe bekötni, ilyenek a kuponok, nyereményjátékok, rendezvények.

A fodraszlista.hu nagyon hasznos lehet az ide költöző külföldiek, a lakhelyet váltók, illetve azok számára is, akik fodrászváltáson gondolkodnak.  A lakóhely megadásával azonnal rá lehet bukkanni az ott megtalálható, legjobb szalonokra, fodrászatokra. Mindegy, hogy az éppen aktuálisan szükségessé váló vágásra van szükség, egy új színt próbálna ki, vagy mindenre kiterjedő hajápolási programban venne részt, a megfelelő szakembereket mostantól egy helyen találja meg. A hétköznapokban kényelmes és praktikus viselet éppen úgy kivitelezhető a szakemberek segítségével, mint az alkalmi kreációk vagy az aktuális trendeket követő hajköltemények. Érdemes kihasználni az internet kínálta lehetőségeket fodrászválasztás alkalmával is, hiszen néhány kattintással rá lehet találni arra a szakemberre, aki a jövőben a vonzó megjelenésért lesz felelős.

A haj csak akkor lehet igazán szép, ha egészséges. A megfelelő hajápoló készítmények használatával sokat lehet tenni a csillogó, lágyan aláhulló tincsek érdekében. A legjobb fodrászok arra törekednek, hogy a hajformázás, festés negatív hatásait minimálisra csökkentve szolgálják a vendégek ápolt, igényes, hosszú távon is színvonalas megjelenését. Mindenkinek szüksége van egy profi fodrászra, akinek kezei közül valósággal újjászületve léphet ki az utcára. Találja meg az ideális szakembert a fodraszlista.hu segítségével!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!