Életmód

2015.06.07. 13:25

Grafológia - Gyötrődő asszony

„Kisfiam 94” jeligével látta el levelét a 49 éves, mindenre odafigyelő, a dolgokat, történéseket több irányból áttekinteni és szemlélni képes nő. Belső harmóniára törekvő és hittel élő, fiatalos lendülettel bíró hölgy. Folyamatos tenni vágyás hajtja tettekre, nem kedveli a tétlenséggel eltöltött időt.

Széles érdeklődési körrel rendelkezi, különösen nyitott a megmagyarázhatatlan dolgok irányába.

Bár nem megmutatkozó és senki által sem látható, mégis a grafikuma mélységes fájdalmat takar. Kifelé mutatott vidám gondatlanságának álarca mögött megbúvik a kedvességre, a figyelemre és a megértésre, a kényeztetésre és a nyugodt párkapcsolatra vágyó asszony képe, aki a lelke legmélyét érintő dolgokat saját magánügyeként kezeli, s szeretné önmaga megoldani azokat, segítséget senkitől sem kérve.

Mindennapjaiban a múlt fájó emlékeinek folytonos vissza-visszatérő és nyugtalanító gondolatokat keltő megmutatkozása jelenik meg, mely rányomja bélyegét az amúgy derűsen induló napokra.

Az új információkra, tudásra éhes hölgy pillanatnyi állapotában túlzottan zárkózott, szorongó, a múlt emlékeitől szabadulni nem tudó érzékenysége miatt gyötrődő asszony, aki a régi sebek feldolgozását, kiheverését még nem bírta kellő mértékben megvalósítani.

Túlzottan óvatossá, bizalmatlanná vált; bizonytalansággal, aggályoskodással, ingerlékenységgel telt érzékeny nő, aki nagyon meggondolja, hogy mikor mire ad ki pénzt, s nagyon nehezen válik meg attól, amit értékel.

Szüksége lenne arra, hogy a lelke által vágyott belső békét és harmóniát megtalálja, különös tekintettel arra, hogy a kézírásában megbúvó bizonytalanságra, kételyekre, dilemmákra a válaszokat mielőbb megtalálva a lelki élete problémáiból adódó bajokat megszüntethesse, s az akaratereje által megvalósíthassa az elnyomott és még nem realizálódott csillogó eredetiségét, sokoldalúságát.

Novák Mária

 

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!