Egyéb

2011.05.30. 02:25

Otthon is kedvesen - Grafológusunk elemzi olvasóink írását

Picur jeligével küldte el kézírását az 54 éves, gyors- és gépíró iskolát végzett kreatív asszony, akinek papírra vetett betűi barátságos, együttérző és alkalmazkodó nőt mutatnak, aki törekszik zökkenőmentessé tenni a mindennapokat, szeretné az életét nyugodt körülmények között élni, kizárva a lelki viharokra okot adó problémákat.

Zalai Hírlap

Nyitott az újra, széles érdeklődési körében megtalálható a transzcendens irány is. Szilárd, higgadt természet, aki képes a kitűzött feladatait elvégezni, energiaszintje magas és azt irányítani is tudja; az önfegyelme és a kitartása is átlag feletti. Nem ijed meg az erőfeszítést igénylő feladatoktól, olykor erején felül is teljesíteni szeretne, a rutinfeladatokat is szívesen végzi.

Szeretné, ha mindig jól nézne ki, ha nem kellene a fogyókúrára gondolnia és figyelnie, milyen étkeket fogyaszt, s ha nem vennék észre rajta a hangulatingadozásait, a túlzott érzékenységét, és az önértékelési problémáit.

Fontos számára, hogy az elvárásoknak megfeleljen, azonban a munkára fordított idő miatt - legyen az munkahelyi vagy házimunka - egyre kevesebb ideje és türelme jut a társára, akitől viszont nagyobb odafigyelést várna.

Javaslom, hogy egy kis változatosságot vigyen az életébe, ne csak a munkája során, hanem az otthoni környezetében is merjen kedvesebb lenni, s figyeljen oda arra, hogy a szavai is ugyanezt a kedvességet tükrözzék. Több időt kellene a sportra fordítania, ebbe bevonhatja párját is, s nagyokat sétálva és beszélgetve jobban megismerhetik a másik igényeit, és harmonikusabbá válhat kapcsolatuk.

Novák Mária grafológus

Várjuk jeligés leveleiket név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, valamint nyilatkozatot, hogy a grafológus elemzése lapunkban közzétehető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!