Egyéb

2010.07.29. 02:26

Túl a negyediken: semmi különleges

Nem kerülhette el sorsát a legújabb Shrek-epizód sem, az Activision jóvoltából végigjátszhatjuk az ogre friss kalandjait.

Szalabán Attila

No persze, ha egy mozifilm - legyen az éppenséggel számítógépes grafikával készített rajzfilm - kasszasikert arat, a belőle készítendő játék kiadási jogáért máris versengenek a szoftverfejlesztők. Hiába, a bőrt annyiszor kell lehúzni, ahányszor lehet. Ezúttal az Activisioné a pálma - az elsősorban kalandjátékairól ismert cég a tőle megszokott színvonalon dolgozott, ám valljuk be, semmi különlegeset nem produkált.Az alaptörténet a mozivászonról ismerős.



Shrek egyszerre két világban él, az egyikben minden zöld, üde és boldog - a másikban sivár, harcoktól sújtott. A játékban pedig harcok várnak ránk is, a feladat Rumpelstiltskin és banyáinak legyőzése. Az út a siker-hez sok küzdelmen, számos mini játékon keresztül vezet, kiváló grafikával, nagyszerű hangokkal - s hogy az élményről mit lehet mondani? Csak annyit: ez már negyedik rész...



Digitális rovatunk további cikkei itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!