Egyéb

2009.10.03. 13:12

Irány répaföld és krumpliország! Almamanó, tökhintó és társaik (képgalériával)

ZH - Kedves Kölykök! Láttatok már cukkinihintót? Esetleg sárgarépakereket? Netán gesztenyelurkókat?Avagy almamanót? Ha nem, most aztán gyönyörködhettek bennük.

Szabó Judit

Kedves Kölykök! Láttatok már cukkinihintót? Esetleg sárgarépakereket? Netán gesztenyelurkókat? Avagy almamanót? Ha nem, most aztán gyönyörködhettek bennük.

Ősz lévén, az iskolai foglalkozásokon, vagy otthon, jó társaságban, barátnőkkel magatok is megpróbálkozhattok hasonlóak készítésével.


A fotó a lakhegyi kertbarát kör találkozóján készült - ZH fotó: Pezzetta Umberto
Kattintsatok a fotóra és nézzétek még több képet a "zöldség-csodákról"!

A gyümölcsökből, zöldségekből készült alkotásokat mi egy kertbarát köri kiállításon kaptuk lencsevégre, s bizony rátok gondoltunk, mondván, biztos jó néven veszitek a képkollekciót. Sőt, talán el is csentek pár dolgot a kamrából, spájzból, s kést ragadtok - vigyázat, az ujjak maradnak! -, aztán ti is faragtok ilyesmit.

Az efféle szobrászatnak, mint látjátok, csak a fantázia szab határt. Mi például kíváncsiak lennénk, nektek milyen figurák gurulnának ki a kezetek alól. Ezért, ha alkotásra adjátok a fejeteket, feltétlenül fotózzátok le a végeredményt, s küldjétek el a ZH-Kölyök elektronikus postájába (kolyokzalaihirlap.hu). Mi pedig megosztjuk a többiekkel a legszebbeket. Szóval, irány tökbirodalom, krumpliföld és répaország!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!