Egyéb

2009.08.27. 02:26

Egy polgárháború kellős közepében

Nagykanizsa (pa) - Az Ubisoft által kiadott Far Cry 2-vel Afrikában kalandozhatunk. Feladatunk: levadászni a helyi fegyverkereskedőt, közismertebb nevén, a Sakált.

Mórocz Zsolt

Mint azt a játék kezdetekor megtudjuk: az országban véres polgárháború dúl az UFLL és az APR között, a Sakál pedig mindkét oldalt ellátja fegyverekkel. A karakter kiválasztását követően különböző küldetéseket teljesítünk, ám ezek nincsenek időhöz kötve. A főküldetések mellett, a két szembenálló fél számára is végezhetünk kisebb megbízásokat, amelyekért cserébe gyémántokat kapunk. Ezekért aztán fegyvereket, gyógyszereket vásárolhatunk. Utóbbira szükségünk is lesz, hiszen a játék ideje alatt a malária is sanyargat minket.


Afrika: a világ legszebb és legveszedelmesebb része...
Fotó: Pásztor András

A játék egyébként cseppet sem könnyű, ha Rambó módjára akarjuk kaszabolni az ellenséget, biztos nem éljük túl. Éppen ezért nagy szerepe van a rejtőzködésnek, s a megfelelő taktikának. Érdemes még szót ejteni a grafikáról, mely csodálatosra sikeredett, így remek játékélményt nyújthat a Far Cry 2.


Minden, ami DIGITÁLIS - barangoljon rovatunk cikkei között! Klikk IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!