Kétgólos előnyről bukott el a ZTE az FTC ellen

A labdarúgó NB I. 23. fordulójának zárómérkőzésén a Ferencváros ellen már 2-0-ra vezetett a ZTE, ám a vendégek fordítottak, s Hakola 92. percben lőtt góljával nyertek 3:2-re.

Urbanics Pál

OTP Bank Liga, 23. forduló: ZTE FC-Ferencváros 2-3 (1-0). - Zalaegerszeg, 4286 néző, v.: Bognár

ZTE: Jahic - Pál, Bogunovic, Szalai, Hidvégi - Kocsárdi, Máté, Ganugrava (Hervas, 77.), Szakály D. - Balázs (Pavicevic, 71.), Brkic. Edző: Prukner László.

Ferencváros: Jova - Grúz, Balog Z., Klein - Jovanovic, Busai (Lisztes, a szünetben; Hakola, 58.) - Józsi, Junior (Sváb, a szünetben), Kulcsár - Simic, Pölöskey. Edző: Détári Lajos.

Gólszerzők: Kocsárdi (42., 11-esből), Máté (57.), illetve Simic (61.), Hakola (71., 92.).

Sárga lap: Máté (32.), Szakály D. (39.), Kocsárdi (78.), illetve Grúz (22.), Junior (41.), Balog Z. (81.).

A 41. percben a brazil Junior szabálytalankodott a kapura húzó Brkiccsel szemben a 16-oson belül, a játékvezető pedig habozás nélkül a büntetőpontra mutatott. A 11-est a 451. NBI-es meccsén pályára lépő Kocsárdi magabiztosan lőtte a bal felső sarokba: 1-0.

Az 57. percben Balázs adott be szögletet a jobb oldalról, amibe remekül csúsztatott bele Máté Péter. A kapuba tartó labdába Jovanovic ugyan beleért, de úgy vágódott róla a lécre a labda, hogy Jova már csak a gólvonalon túlról tudta kiütni: 2-0.

A 61. percben szépített a Ferencváros.Egy hosszú indítás után Simic futotta le Hidvégit, majd 11 méterről kissé jobbról a jobb alsóba lőtt: 2-1.

A 71. percben egyenlített a Fradi: Egy bedobás után Hakola elé került a labda, ő pedig 11 méterről a bal alsóba lőtt: 2-2.

A hosszabbítás perceiben - egészen pontosan a 92.-ben - Józsi adhatott be a bal oldalról szögletet, ami után Hakola lőhetett kapura. 23 méterről leadott lökete a bal alsó sarokban kötött ki: 2-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!