Kizárva a MenDan-ból

Zalakaros - A szállóvendégek igen, a szomszédos apartmanház lakói nem használhatják a MenDan Thermal Hotel fürdőrészlegét. Pedig a kizárt vendégeknek szerződésük is van arról, hogy 99 évre megváltották a belépőjüket.

zaol.hu

 A minap e-mailben kerestek meg minket a MenDan Thermal Hotel szomszédságábal lévő apartmanház lakói, akik azt panaszolták, hogy a szállodában történt múlt heti üzemeltetőváltás óta nem használhatják a hotel fürdőrészlegét. Pedig jópár évvel ezelőtt nem kevés pénzt fizettek azért, hogy a Karoson töltött nyaralásuk ideje alatt igénybe vehessék a szálloda fürdőrészlegének szolgáltatásait.

 Szerdán, a helyszínen járva mi is megbizonyosodtunk az apartmanház vendégeinek állításairól, ottjártunkor éppen a hotel új igazgatóját, Varga Lajosnét próbálták meggyőzni, hogy a szerződés alapján jár nekik a szolgáltatás.

- Amikor üdülési jogot vásároltunk az apartmanházban, a wellnesrészleg használatát is kötelező volt megváltani, a két szolgáltatást ugyanis együtt értékesítették  - mondták a vendégek, akik hozzátették: nem tehetnek arról, hogy időközben üzemeltetőváltás történt.

Az ügy kapcsán Várkony Gyulát, az apartmanház üzemeltetőjét is megkérdeztük, aki jelezte: a szerződés érvényes, a vendégek joggal követelhetik, hogy beengedjék őket.

Varga Lajosné, a hotel új igazgatója nem akart nyilatkozni, ugyanakkor a CIB kommunikációtól olyan információt kaptunk, miszerint a korábbi üzemeltető szerződéses kötelezettségvállalásai nem terhelik az új üzemeltetőt, aki azonban a tulajdonos felhívására kész egyeztetést folytatni az apartmanház lakóival a jövőbeni wellness használat feltételeiről.

Az új igazgató kedden azt nyilatkozta, az üzemeltetőváltás rendben lezajlott, a változások a vendégek nyugalmát, pihenését nem zavarják. Részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!