Családi sportnap Zalaegerszegen

Ebben az esztendőben ismét megrendezi a megyeszékhelyi Egészség Egyesület az Együtt a szeretetért, biztonságért, egészségért című családi programját.

Péter Gyöngyi

A szülő, a közösség és a sport hármasa sokat tehet a gyerekekért, azért, hogy biztonságban, szeretetben, egészségben nevelkedjenek: ez a gondolat hívta életre a rendezvényt évekkel ezelőtt. A programból hagyomány lett, a béke napja pedig idén is alkalmat ad a rendezvény megszervezésére. Május 9-e egyébként  Európa, vagyis az egység és az összefogás napja is.

A családi sportnapot - melynek fővédnöke Gyutai Csaba, a város első embere lesz - május 7-én, hétfőn tartják Zalaegerszegen, a Vizslaparkban, tudtuk meg az egerszegi Egészség Egyesület elnökétől, Siklósi Vilmosnétól. A délután 14 órakor kezdődő eseménysorozatot Balaicz Zoltán alpolgármester indítja.
 
A rendezvény közös bemelegítéssel kezdődik, a mozogni vágyók ismerkedhetnek a H-labdával, ez alkalommal is megtartják a Seregélyes emléksétát az Alsóerdei úton. Az érdeklődők tájékozódhatnak egészségi állapotukról, a szakemberek felmérésekkel segítik az őket felkeresőket és természetesen tanácsokkal is ellátják azt, aki igényli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!