Ladik: egy totó jelenti a belépőt

Játékra invitáljuk a fiatalokat: Lapot a diákoknak!, azaz Ladik című médiavetélkedőnkre egy totó kitöltésével már nevezhetnek az általános iskolák 7-8. osztályosai.

Péter Gyöngyi


A szórakoztató vetélkedőre 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Miként az előző öt évben, idén is több fordulóból áll a megmérettetés.

Először  a lapunkban rendszeresen megjelenő  totó feladványaira kell helyesen felelni, a 13+1  kérdésre adott válaszokat a nevezési szelvénnyel együtt a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. veszprémi címére kell beküldeni február 21-ig.

A verseny második fordulójában egy feladatlap kitöltése jelent majd kihívást, az öt legügyesebb csoportot várjuk  aztán a harmadik fordulóba, vagyis a megyei döntőbe, melyen már élőben, egy összejövetelen mérhetik össze tudásukat a fiatalok.

E találkozó három legjobban teljesítő együttesét egészen biztosan ajándék várja, a győztes társaság ugyanakkor az országos finisben is bizonyíthat, ezt Bonyhádon rendezik június közepén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!