Az ötlettől a valóra váltásig

Önkormányzatok, intézmények, civil szervezetek és vállalatok delegáltjainak indul pályázatírással kapcsolatos képzés, vidékfejlesztési akadémia 10-én Gelsén.

Steyer Edina

A kétkomponensű képzés projektfejlesztő műhelyfoglalkozásokból és egy előadássorozatból áll. A csütörtökön induló műhelyfoglalkozásokon a résztvevők a projektötlet megszületésétől annak megvalósulásáig, tehát a folyamat egészét felölelően kapnak ismereteket - tudtuk meg Kovács Károlytól, a képzést lebonyolító Cseszt-regélő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától, aki hozzátette: a gyakorlatorientált blokk során a résztvevők tapasztalatait is megpróbálják beépíteni a tananyagba . Az erre épülő. s ezt követő előadás-sorozat keretében pedig neves szakértők osztják meg ismereteiket a település- és térségfejlesztés, vidékmegújítás témakörökben. Az első ilyen foglalkozásra 25-én kerül sor, melyre V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős minisztert és Kovács Istvánt, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat elnökségi tagját hívták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!