0 óra 1 perckor született Dóra Budapesten (frissítve)

Éjfél után egy perccel is született baba a fővárosban, a Kútvölgyi Maternity Klinikán. Dóra - 2011 első kisbabája - érkezésével a szentesi Brendon Jánost előzte meg hatvan másodperccel.

MTI

Éjfél után egy perccel is született baba a fővárosban, a Kútvölgyi Maternity Klinikán - közölte Krohné Keszler Klára ügyeletes szülésznő szombaton az MTI-vel.

A kislány a Dóra nevet kapta, 52 centiméterrel és 3590 grammal született természetes úton. Pénzes Dóra Alíz a család második gyermeke. Budapesten a VI. kerületben élnek.

Maga az édesapa tájékoztatta az MTI-t kislánya érkezéséről, aki így valószínűleg nemcsak a főváros, hanem az ország első újszülöttje is.

Az új év második percében jött világra Szentesen Csongrád megye idei első babája a Dr. Bugyi István Kórház szülészeti osztályán. A kisfiú, aki a Brendon János nevet kapta természetes úton született, Fejes Ferencné nyolcadik gyermeke. A csecsemő 4010 grammos, hossza 51 centiméter. Az újszülött és az édesanya is jól vannak.

Éjfél utána 3 perccel született meg az első baba Veszprém megyében. Az újszülött kislány az Elena Eszter nevet kapta - tudta meg az MTI a kórház újszülött osztályán. A megyei kórház ügyeletese elmondta, hogy a kis jövevény 3650 grammal és 56 centivel született harmadik gyerekként a balatonalmádi családba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!