Albacomp-ZTE a döntőért!

Immáron hivatalos: a Magyar Kupa döntőjét Székesfehérváron rendezik április 16-án és 17-én. A párosítás: Albacomp KC - Zalakerámia ZTE KK illetve Falko KC - Sopron

Urbanics Pál

Nam mondható túl szerencsésnek az MK-elődöntő sorsolása, hiszen a lehető legerősebb ellenfelet kapták az egerszegi kék-fehérek.

Völgyi Péterrel, a Zalakerámia ZTE KK edzőjével beszélgettünk a sorsolás után:  - A Sopronnak jobban örültem volna, de ez nem kívánságműsor - kezdte a tréner - Hét végén Salgótarjánba utazunk, amivel lezárul az alapszakasz, onnantól pedig készülhetünk a négyes-döntőre. Meg akarjuk ragadni a lehetőséget, hiszen nagyon régen volt a ZTE ennyire közel a Magyar Kupa-győzelemhez. Az tény, hogy ehhez saját pályáján kell legyőznünk egy nagyon erős csapatot, akiket ráadásul még fűt múlt heti egypontos vereségért a visszavágás vágya is. Azt ígérhetem: mi mindent meg fogunk tenni az újabb győzelemért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!