Fotókkal: győzelem a fővárosban! Újpest FC - ZTE FC 0-1 (0:0)

Az Újpest otthonában sikerült nyernie a ZTE FC csapatának a Magyar Kupa döntőbe jutásért vívott küzdelem első felvonásában.

Urbanics Pál

Az egerszegi csapat még soha nem jutott a Magyar Kupa fináléjába, története során eddig kétszer játszott elődöntőt, de itt mindig megálljt parancsolt neki az ellenfél (mindkét esetben a Bp. Honvéd). Ezúttal is fővárosi az ellenfél, a remek játékosállománnyal büszkélkedő Újpest FC.

A tét nagyságához képest kevés néző látogatott el az Újpest-arénába, az viszont megsüvegelendő, hogy hétköznap ide vagy oda Egerszegről is jöttek szurkolók.

Kezdőcsapatok:

Újpest FC: Balajcza - Szokol, Vaskó, Vermes, Pollák - Simek, Millar, Vasziljevics, Varga R. - Kabát, Rajczi  Vezetőedző: Willie McStay

ZTE FC: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Bogunovics, Panikvar - Horváth A., Máté, Kamber, Illés - Pavicsevics, Rajcomar Vezetőedző: Csank János


3. perc: Két gyors Újpest szöglettel kezdődik a mérkőzés, mindkettő esetben Miljatovic tisztáz fejjel

5. perc: Rajcomar szépen húzza át a labdát a védők feje felett, passzába Illés kotor bele lábbal, a labda épp csak elkerülte a kaput. Nagy helyzet volt.

Meddő mezőnyjáték folyik, nincs túl nagy iram egyenlőre.

27. perc: Illés váratlanul eleresztett bombája borzolta az Újpesti tábor idegeit. Nem sok kellett a gólhoz, szép kísérlet volt.

A másik elődöntőn a Bp. Honvéd hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Debrecen ellen.

35. perc: Nincsenek helyzetek, egy-egy Rajcomar-megmozdulásnak, vagy Illés-cselnek örülhet maximum a zalai publikum.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!