Csiribiri -találkozó

Második alkalommal szervezte meg a letenyei Fáklya Művelődési Házban tavaszváró, táncos, dalos, mesés találkozóját a Letenye és környéke óvodáinak munkaközössége.

Kelemen Valéria

Friman Jánosné, a helyi óvoda vezetője köszöntötte a találkozó becsehelyi, borsfai, bánokszentgyörgyi, molnári, tótszerdahelyi, bázakerettyei, lispeszentadorjáni, muraszemenyei és helyi résztvevőit, s a kíséretükben megjelent polgármestereket és önkormányzati dolgozókat. Az óvodásokból és kisiskolásokból álló közönség még a korábbinál is színvonalasabb és változatosabb műsort láthatott, olyan produkciókat, mely a felkészítő óvodapedagógusok szakmai nívóját, lelkesedését, megújulni tudását és töretlen optimizmusát tükrözte. A hangulatos Csiribiri -találkozó legnagyobb értéke a néphagyományok ápolása, a helyi kulturális értékek életben tartása és közvetítése, valamint a kis közösségek életetének és szokásainak megismertetése volt. Mindez sok-sok vidámsággal fűszerezve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!