Most hogy lesz? Watson nem játszik a Falco ellen

Egyik legnagyobb sztárja, Calvin Watson nélkül lép pályára a Falco otthonában a Zalakerámia-ZTE KK. A ponterős hátvéd a Debrecen elleni kupameccsen szenvedett kisebb sérülést, ami miatt néhány napos pihenő vár rá.

zaol.hu

Biztos, ami biztos, a zalai vezérkar gondoskodott a pótlásáról, és tíznapos szerződést kötött Chad Timberlake-kel.
A 26 éves amerikai játékost korábban tesztelte az Atomerőmű SE, majd a DEKE-vel is készült néhány napig. Timberlake hosszabb ideig is maradhat a kék-fehéreknél, ha meggyőzi a szakvezetést – írja a kosarinfo.com.

- Meglegyintette a csapatot a sérülés szele, előbb Hinnant esett ki kis híjján, és még most is bajlódik sérülésével, majd legutóbb kedden Watson sérült le, és egy-két meccsen harcképtelen lesz - indokolta a klub honlapján az új fiú érkezését Völgyi Péter, a Zalakerámia trénere.

- Az ilyen szituációk elkerülése végett, és természetesen gondolva már a rájátszás erőltetett menetére, szeretnénk kikerülni azt, hogy egy-egy vezéregyéniségünk kiválása nagy vérveszteséget okozzon a csapat játékában. Heti egy meccses lebontásban a ZTE a legjobb, ám a playoff más műsor, ott két hét alatt kell akár öt meccset játszani, mindezt háromszor egymás után, ha a döntőbe akar jutni együttesünk. Idáig nagyon jó pozícióba hozta magát a csapat, azt azonban tudomásul kell venni, hogy a riválisaink is folyamatosan erősítenek - gondolok itt a Paksra, de első sorban a Szolnokra -, így, ha továbbra is szűkösebb anyagi lehetőségeink ellenére is szeretnénk lépést tartani, nekünk is kellett igazolni. Az alapszakaszt ugyanis meg akarjuk nyerni, hogy a legkedvezőbb helyről, pályaválasztóként várjuk a rájátszást.

Forrás: ztekosar.hu, kosarinfo.com
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!