2009 legjobb zalai sportolóit köszöntöttük (fotóval)

Hétfőn a megyeszékhelyi Piccoló étteremben adtuk át a Zalai Hírlap által megszervezett 2009 legjobb zalai sportolói voksolás legjobbjainak a díjakat. Az elismerést a lap sportújságírói és tudósítói szavazatai alapján nyerték el a tavalyi esztendőben kiemelkedő teljesítményt nyújtó versenyzőknek.

Zalai Hírlap

A megjelent sportolókat, edzőket, egyesületi vezetőket és szülőket Bóbics László, lapunk munkatársa köszöntötte. Egy szomorú kötelezettségének eleget téve, a jelen lévőket arra kérte, hogy  egyperces néma csönddel adózzanak az Aquaprofit Nagykanizsa  decemberben elhunyt jeles sakkozójára és utánpótlásedzőjére, Bagonya Attilára.
 
Ezt követően a Zalai Hírlap felelős szerkesztője, Mihovics József  szólt az év sportolója díjról, rangosnak nevezve azt, hisz' az e témakörben jártas szakújságírók ítélik oda. 
- Országosan is jegyzett zalai sportolókat tüntetünk ki - jegyezte meg  Mihovics József, arra utalva, hogy a korosztályukban valamennyiük teljesítményét  a megye határain túl is elismerik.


Először a legjobb serdülőkorú sportolók, Tóth Dorottya (Zalaegerszegi Torna Egylet-ZÁÉV) és Szűcs Valdó (Zalaszám-Zalaeegerszegi Atlétikai Club) vette át a serleget.  
Utánuk a legjobb ifjúsági korú versenyzők következtek, Babócsay Sára (Keszhelyi VDSE) és Boros Bence (Befag Keszthely Erdész LK).
A junioroknál Domiter Eszter (Zalaszám-ZAC) és Szanati Szabolcs (ZTE SK) érdemelte ki a legjobbnak járó címet.
A felnőtt nőknél, Makrai Éva (Zalaegerszegi Tájfutó Club), a férfiaknál pedig Kámán Tamás (Zalakerámia Zalaegerszegi TE KK) végzett az élen.
A legjobb csapatnak járó serleget az Aquaprofit Nagykanizsa TSK gárdája vihette haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!