Sikeres az Egerszeg Kártya program

A kiváltott Egerszeg Kártyák száma immár meghaladta a 16 ezret. A visszajelzések alapján elsősorban a sporteseményeken, valamint a kulturális programokon használják ki a megyeszékhelyiek a kedvezményeket.

zaol.hu

Az Egerszeg Kártya bevezetésével az önkormányzat alapvető célja az volt, hogy Zalaegerszeg város lakóinak kedvezményes belépést biztosítson a vonatkozó önkormányzati rendeletben meghatározott kulturális intézményekbe, sportrendezvényekre, a szabadidős- és sportlétesítményekbe, ezen felül ingyenes parkolási lehetőséget biztosítson - az önkormányzat üzemeltetésében lévő parkolókban - szombati napokon a város valamennyi díjövezetében, továbbá kedvezményes utazási lehetőséget kínáljon a helyi járatú autóbusz-közlekedést igénybe vevők részére.

A kártya 10-33 %-os kedvezményre jogosít a különböző zalai szervezeteknél.

Mint Gyutai Csaba, alpolgármester a kártya sikere kapcsán kifejtette: a legnépszerűbb beváltóhely az autóbusz-állomás jegypénztára, hiszen a kártyával évente egy havi bérlet árát meg lehet spórolni.

Forrás: N-Joy Rádió, www.zalaegerszeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!