ZTE győzelmek: két kosárlabda mérkőzés, jótékony céllal (képgalériákkal frissítve)

Zalaegerszeg - Kedden jótékonysági céllal rendeztek kettős kosárlabda mérkőzést az egerszegi sportcsarnokban. A rendezvény bevételét a Lisztérzékenyek Zala Megyei Egyesülete támogatására ajánlották fel.

nincs nev

A felkészülés egyik állomását jelentette a ZTE NKK női, illetve a Zalakerámia ZTE KK férfi élvonalbeli kosárlabda csapata számára keddi edzőmérkőzése. 

A sort a hölgyek nyitották, a ZTE NKK a szintén élvonalbeli Szolnok csapatát látta vendégül. A találkozó végig izgalmasan alakult és az egerszegiek remek hajrájukkal és a próbajátékon résztvevő Irina Crasnoscios ponterős játékával a végén a maga javára fordított. 

ZTE NKK - Szolnok 71-65 (12-16, 19-19, 15-19, 25-11). 
A ZTE NKK pontszerzői: Crasnoscios 20, Szélesy 16, Szalai 14, Bukovszky 8, Czukor 5, Rasheed 4, Hersics 2, Ambrus 2.


A FOTÓRA KATTINTVA TEKINTSE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!

A Zalakerámia ZTE KK az osztrák első ligás Güssing csapatával találkozott. A zalaiaknál nem játszott a sérüléssel bajlódó  Kyle Wilson. A Zete végig jobban játszva, biztosan nyert. 

Zalakerámia -ZTE KK - Güssing 85-68 (16-10, 19-17, 27-19, 23-22). 
A ZTE KK pontszerzői: Tóth Á. 18, Kámán 15, Baki 11, Gáspár 10, Watson 9, Hinnant 2, Trepák 8, Simon 2, Horváth B. 2. Délity 1.


A FOTÓRA KATTINTVA TEKINTSE MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!

Közben a Lisztérzényekek Zala Megyei Egyesülete elnökével, Hóborné Csákvári Mártával is szót váltottunk, aki elmondt: minden segítséget szívesen fogadnak, így nagy köszönetét fejezte ki a két egerszegi klubnak. Mint megtudtuk, a pályázaton elnyert összeget tudják kiegészíteni a keddihez hasonló rendezvények bevételével és elsősorban most a 12-14 évesek számára kívánnak szűrővizsgálatokat végezni. 


ZH fotók: Katona Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!