VOLT kulissza: Marilyn Manson gumicukrot kért

ZH - Különleges kérésekkel fordultak a Volt fellépői a fesztivál szervezőihez. A sztárvendégek egyike két pár 42-es fekete zoknit és két darab S méretű alsónadrágot kért, Marilyn Manson pedig egyebek mellett gumicukrot rendelt az öltözőjébe.

Gyuricza Ferenc

Minderről a szervezők számoltak be, akik egyéb érdekességeket is közöltek. 


Marilyn Manson - aki szombaton lép közönség elé - a gumicukor mellett csokoládéra és rágógumira is igényt tart, emellett részletesen megírta ínyenc tex-mex receptjét is, vagyis fél kilogramm darált marhahúst kell a szervezőknek jól átsütniük eredeti Taco Bell fűszerezésben, amihez salátát kell tálalniuk. Ez utóbbi szeletet jégsalátát és paradicsomot, illetve reszelt cheddar sajtot tartalmaz, amit tejföllel kell leönteni. 

A Delinquent Habits jóval egyszerűbb kéréssel állt elő, tíz üveg tequilát rendelt, amit a közönség tagjai között fognak szétosztani. Egy másik zenekar házi paradicsomlevest, valamint üveg whiskey-t és 50 üveg sört szerepeltet kívánságlistáján. 


További VOLT hírek itt, a hivatalos voltos honlapért pedig klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!