Illegális szemétlerakók után kutatunk

ZH - Környezetvédelmi akciót indít a Pannon Lapok Társasága négy megyében az illegális hulladéklerakók megszüntetése érdekében.

zaol.hu

Minderről Győrffy István központi főszerkesztő, Virrasztó Zsolt, a Zalai Hírlap főszerkesztője, valamint Gere Henriette, a Pannon Lapok Társasága megbízott marketing vezetője számolt be a szerkesztőségünkben pénteken tartott sajtótájékoztatón. Az illegális lerakók elleni küzdelembe  bevonjuk olvasóinkat: a  [email protected] e-mail címre várjuk jelzéseiket és lehetőség szerint fotóikat a   vadlerakókról. 

Minden ügyet kivizsgálunk,  utánajárunk,  kinek a kötelezettsége eltüntetni a szemetet, s beszámolunk róla, milyen intézkedések történtek. A problémák felvetése mellett  tevékenyen is részt veszünk  valamelyik  szeméttelep felszámolásában. A fotót beküldő olvasóink közül egyvalaki értékes ajándékot,  egy fűnyírót nyerhet.  

A sajtótájékoztatón szó esett a januárban indított és nemrég zárult közlekedésbiztonsági akcióról is. A kezdeményezés sikerét mutatja, hogy Zala megyében  15 felesleges  jelzőtáblát szedtek le az útkezelők,   9 hiányzót pedig felszereltek. A közlekedés   gyalogátkelőhelyek kialakításával és jelzőlápmák átprogramozásával is  biztonságosabbá vált. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!