„Fürdő-plaza” 2,7 milliárdól (képgalériával)

Zalakaros - Pénteken letették 2,7 milliárd forint nettó értékű beruházásból megvalósuló zalakarosi "fürdő-plaza" alapkövét.

zaol.hu

A milliárdos beruházáshoz a Nyugat-dunántúli Operatív Programból 809 millió forintos támogatást nyert a több mint 90 százalékban a város tulajdonában lévő Gránit Gyógyfürdő Zrt. 





- Optimizmus a válságban, hogy a turizmusban is kiélezett gazdasági versenyben jelentős önerő felhasználásával döntöttek a továbbfejlesztés mellett - mondta Gyenesei István önkormányzati miniszter az alapkőletételén.





A dél-zalai fürdőkomplexumban tavaly megkezdődött beruházás keretében egy új, több mint 5 ezer négyzetméteres, 4 szintes fogadóépület készül el 2010 áprilisáig. Az objektum az eddigieknél nagyobb öltözőkapacitást, tágas és színvonalas fogadóteret, számos új gyógyászati és wellness-szolgáltatás megvalósítását jelenti. A tervek szerint felújítják a fedett fürdőt is, s  2011 nyarától már egy teljesen modern fürdő-együttes fogadja majd a látogatókat. 



További képek a fotóra kattintva! 
Fotó: Szakony Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!