Drágább lesz a kenyér és a pékáru, az alapanyagok, a szállítási- és energiaköltségek növekedését nem tudják lenyelni a szereplők. A minőségi üzemek túlélhetnek.
A 41 éves mester pék Baranyából került Zalába, 21 évesen már letette a mestervizsgát. Szülői inspirációra került a pályára, de mára már látja a perspektívát a munkájában.
Az 1943-ban született legendás zalai pék, finom süteményeit, harmonikus ízű kenyereit sosem feledték el, Nagylengyelben a mai napig felismerik a jó kedélyű Feri bácsit.
Szeptember utolsó szombatján rendezik meg Gyenesdiáson, a Darnay pincében Hobbi Pékek Találkozóját, melyre otthon sült kenyereket, zsemléket kifliket, péksüteményeket várnak.
Kedden megszavazta az országgyűlés, hogy a nagypéntek munkaszüneti nap legyen, így négynapos hétvége lesz a húsvét. Mit jelent ez a cégek, vállalkozások számára?