Bulvár

2013.03.18. 18:57

Bombaslágeres előadót küldenek a németek az Eurovízióra

A Cascada a 2013-as Eurovíziós Dalverseny németországi nemzeti döntőjébe, az Unser Song für Malmöbe bejutott a "Glorious" című dallal és nyerni tudott, így ők képviselik Németországot a 2013-as Eurovízión Malmőben.

A Cascada egy német formáció az elektronikus tánczene területéről, zenei stílusukat főleg a hands up és a dance kategóriákba sorolhatjuk. A Cascada 3 tagja: Natalie Horler, angol-német énekesnő és a két produce Manuel Reuter (DJ Manian) és Yann Peifer (Yanou).

Nem egy ismeretlen formációról van szó: nemzetközi sikereiket mutatja, hogy az USA-ban a Top 10-be, a brit és francia listákon pedig az első helyig jutottak. Eddig a becslések szerint, világszerte a három albumukból 13 milliót adtak el. Németországban pedig az ő MySpace-oldaluk a leglátogatottabb.

Rossz nyelvek szerint a Glorious című dal kísérteties hasonlóságot mutat a tavalyi nyertes és az idei svéd induló dalával.

Íme a németek dala! Önnek hogy tetszik?

Nagyágyút küldenek a britek az Eurovízióra

Klippremier: ByeAlex - Kedvesem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!