Bulvár

2016.10.07. 18:08

A nőiesség hatalma

Még a Zala Szépe előválogatóján az egyik zsűritag hiányolta a lányokból a finom nőiességet, a kecses tartást, az ízléses megjelenést, valamint az egészséges önbizalmat.

Benedek Bálint

Miközben azt látjuk, hogy a divatlapok és a világháló továbbra is ontja magából a csont sovány lányokat, akik a túlzásba vitt diétájuk révén kerülnek a címlapokra.

S néhány éve megjelentek az úgynevezett terminátor lányok. Elnézést, fitnesz modellek, akik saját súlyuk sokszorosát emelik fel az edzőtermekben. Sokak időben megállnak, és pusztán az idomaikat teszik formásabbá. Azonban a népszerű internetes közösségi oldalakon lehet látni olyan hölgyeket is, akik menet közben elveszítették bájukat. Az arcukat, amely az erőlködéstől eltorzult, plasztikai műtétekkel igyekeznek újra nőiessé tenni. Mert hát ők is érzik, nincs ez így jól, de a bizonyítási kényszer erősebben dolgozik bennük. Szeretnék megmutatni, hogy extra kitartásukkal és kőkemény diétájukkal ugyanolyan izomtömeget építhetnek magukra, mint a férfiak. Ezek után nem csoda, hogy sok tinédzser önértékelési zavarral küzd, és fogalma sincs, hogy melyik trendet kövesse, hogy megfeleljen a társadalmi elvárásoknak. Ezzel szemben a Zala Szépe 2016 verseny királynője, Szalai Kata csak saját magának akar megfelelni. Persze, mint minden nő, ő is gyakran sanyargatja testét különféle diétákkal, ha azok a fránya plusz kilók megjelennek rajta. Ám eközben nem utasítja vissza a finom zalai dödöllét sem vadpörkölttel. Gyakran látogatja viszont a konditermeket, ugyanis szeretné formában tartani alakját. Mivel az egészséges életmód feltétlen híve, kanizsai fitneszmúltja után az egyetemen sem hagyta abba a táncot. Talán az összetett mozgásformáknak köszönheti kivételesen szép tartását és nőies megjelenését...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!