Bulvár

2013.11.15. 14:20

A mozik toplistája

Megőrizte első helyét a hazai mozik nézettségi listáján a november 7-e és 13-a közötti héten is a Last Vegas.

A legnagyobb sztárokat felvonultató amerikai vígjátékra az említett héten 46 ezren váltottak jegyet, a bemutató óta eltelt két hét alatt pedig több mint 108 ezren nézték meg a mozikban.

A második helyen startolt a Phillips kapitány. A Tom Hanks főszereplésével, igaz történet alapján készült amerikai filmdráma egy hét alatt 22 ezer nézőt vonzott a magyar mozikba.

A Gravitáció az egy héttel korábbi negyedik helyről a harmadikra kapaszkodott vissza, az október 3-ai bemutató óta már több mint 200 ezren látták.

Az új bemutatók közül a Végjáték című sci-fi Harrison Forddal a főszerepben az ötödik helyig jutott, a Khumba című dél-afrikai animációs film pedig hatodik helyezett lett, mindkettőt 17-17 ezren látták.

Még mindig a top 10-ben találjuk a tizedik helyen a Családi üzelmek című vígjátékot, az augusztus 22-ei bemutató óta összesen 280 ezren váltottak rá mozijegyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!