Bulvár

2010.12.09. 13:25

Karácsony éjjel: tekintse meg Cseke Katinka, David és Őzi videóklipjét

Különleges rap betéttel megspékelt, hangulatos karácsonyi videóklipet forgatott a közelmúltban a kisrécsei Kendlimajor Ludvig művésztelepén a kanizsai énekes, David. A karácsony éjjel című dalban azonban nem egyedül, hanem a színésznő, Cseke Katinka és a rapper Őzi oldalán énekel. A klip felkerült az egyik videómegosztó portálra is.

zaol.hu

David, Cseke Katinka, Őzi feat. R&G - Karácsony éjjel





Alább megnézhet egy kisfilmet arról, hogyan készült a klip!





Kapcsolódó cikkünk (kattintson az alábbi címre):
Elkészült Cseke Katinka, David és Őzi közös karácsonyi dala

Mint azt már David korábbi dalainál megszokhattuk most is komplett stáb dolgozott azért, hogy gördülékenyen haladjon a munka. Míg odakint nagy pelyhekben hullt a hó, bent a kanizsai Szokol Kata kozmetikus és gyakornoka, Németh Lilla a videóklip főszereplőit sminkelték. Elsőként Cseke Katinkát, akivel az egyik kereskedelmi televízió népszerű szappanoperájában nap, mint nap találkozhatunk. A színésznő elárulta: a karácsonyi dal szövegíróját és egyben zeneszerzőjét, Gabriellot már gyerekkora óta ismeri.
A zenei alapok összeállításánál Gabriellot állandó szerzőpárosa R&G (Richie és Grieco) segítte. Többek között az ő segítségükkel illesztették be a korábban a fiatal rapcsapattal a Children of Distance-el dolgozó Őzi sorait a karácsonyi dalba.


Fotók a forgatásról








Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!