Bulvár

2010.12.22. 06:28

A Megasztár és az X-Faktor győztesei Magyarország legújabb sztárjai

Az elmúlt hétvégén véget ért hazánk két tehetségkutató műsora, a Megasztár 5 és az X-Faktor. A győztesek, Tolvai Renáta és Vastag Csaba, nem akartak hinni a fülüknek, amikor megtudták az eredményt. Milliók figyelték produkciójukat, ám az igazi megmérettetés még csak most kezdődik számukra.

Matolcsi Renáta

- Itt nem nyert és nem veszített senki. Úgy gondolom, Nikolasszal egy remek döntőt sikerült összehoznunk - nyilatkozta lapunknak hétfőn, mindössze néhány óra alvás után Vastag Csaba, az X-Faktor győztese.
A tehetségkutató műsor vasárnapi döntőjén a közönség szavazatai alapján Takács Nikolas és Vastag Csaba közül utóbbi neve hangzott el győztesként.
- Nem akartam elhinni, azt hittem, rosszul hallok. Még soha életemben nem nyertem semmit, nagyon örülök neki - tette hozzá.


A verseny után a veszprémi fiatalember társaival és a mentorokkal hatalmas bulizásba kezdett, csak néhány órát tudott aludni, hétfő reggel már interjúk sora várta. Kedden az arénabeli koncert próbáit is megkezdte, pihenni csak karácsonykor tud majd egy keveset.Az énekes elismerte, a verseny folyamán többször kapott kisebb sokkot, nehéz volt számára a testvérével, Tamással és Janicsák Vecával vívott párbaj is. Elárulta, előfordult, hogy kínjában az öltözője ajtaját ütötte.

- Furcsán éreztem magam, igazából az ember nem akar a másikkal rosszat tenni - mondta Csaba. Bár még mindenki a hétvégi döntővel foglalkozik, az X-Faktor énekesei az ünneplést követően már a két Aréna-beli koncertre gyakorolnak.

 


A december 22-ei és 23-ai bulin fontos szerephez jutnak a mentorok: Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós nemcsak a Négy mentor című dalt adják elő, hanem közös produkciókkal is készülnek majd mentoráltjaikkal. Megtudtuk, Takács Nikolas sincs elkeseredve, ő Wolf Katival fog egy duettet énekelni.

Az örömbe azért egy pici üröm is vegyült: a tévétársaság vezetése hétfőn értesült arról, hogy az X-Faktor nyereményutazását biztosító cég beszünteti működését. Természetesen az X-Faktor győztesét semmiféle hátrány nem fogja érni, a tévétársaság menedzsmentje keresi a legmegfelelőbb megoldást, hogy a győztes utazhasson és pihenhessen - adták hírül közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!