Bulvár

2010.11.29. 09:31

Gáspár Laci: Nélküled semmi nem vagyok

Az utóbbi hónapok egyik legtöbbet játszott magyar dala, a Fülledt, forró nyár című Gáspár Laci felvétel is hallható a többszörös arany- és platinalemezes énekes most megjelent albumán. A Nélküled semmi nem vagyok című nagylemez 12 dalt tartalmaz.

Gyuricza Ferenc

A Megasztár című televíziós tehetségkutatóban feltűnt Gáspár Laci három éve jelentkezett utoljára nagylemezzel. Az énekes ezúttal egy 12 dalból álló gyűjteményt adott ki, mely a Nélküled semmi nem vagyok címet kapta. A korongon a zenész védjegyévé vált popos, funky-s dalok mellett több lírai szerzemény is helyet kapott. A közönség több számot ismerhet már közülük, így a Fülledt forró nyár című felvételt - mely az utóbbi hónapok egyik legnépszerűbb magyar dala volt -, valamint a Megtalállak című slágert is.

- Úgy érzem, az új lemezem egészen a gyökerekig nyúlik vissza - mondta Gáspár Laci. - Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már pályafutásom legelején, az első albumomnál rátaláltam a saját stílusomra, amely azóta is jellemzi a dalaimat. A későbbi lemezeimen több stílus irányába is élvezetes kirándulásokat tettem, de ezen az albumon azt a rám jellemző stílust és hangulatot szerettük volna újra átadni, mint a kezdetekkor. Első albumom megjelenése óta eltelt hét évben a zenémben és a magánéletemben is sok változást megéltem, amely az új lemezen szereplő dalok hangzásában, szövegeiben is éreződik.

Fülledt, forró nyár - Nézze meg itt a videoklipet!

Ezek is érdekelhetik