Bulvár

2010.10.17. 11:50

A Muse újabb sikere

Néhány nappal azután, hogy a New Musical Express olvasói a Muse egyik által újragondolt Nina Simone dalt, a Feeling Good-ot választották minden idők legjobb feldolgozásának, újabb elismerésben részesült a brit trió. Ezúttal a Total Guitar magazin szavazásán nyerték el a XXI. század legjobb gitárriffje titulust.

Gyuricza Ferenc

Az elismerést a Plug In Baby című dallal érdemelte ki a Matthew Bellamy énekes-gitáros, Christopher Wolstenholme basszusgitáros-billentyűs és Dominic Howard dobos felállásban dolgozó Muse. A dal a 2001-ben megjelent Origin Of Symmetry című második Muse albumon szerepel, akárcsak az említett Feeling Good.
 


A Total Guitar magazin által indított versenyen a második helyezést a Velvet Revolver szerezte meg a Slither című dalával, a harmadik pedig az Avenged Sevenfold lett az Afterlife-fal. A legjobb tíz között - ahove egy-egy Dream Theater, Queens Of The Stone Age, The White Stripes, Machine Head és The Killers dalt szavaztak még be az olvasók - a Muse és az Avenged Sevenfold két dallal is szerepel, előbbinek a Knights Of Cydonia című száma az ötödik helyre került, míg a Beast And The Harlot című Avenged Sevenfold szerzemény a tizedik helyen végzett.



További zenei hírek itt! Klikk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!