Bulvár

2010.08.25. 12:21

Ki a kapzsi? Michael Douglast volt felesége pereli

A szeptemberben moziba kerülő Tőzsdecápák-folyatásból származó jövedelmének feléért pereli volt felesége Michael Douglast. Az Oscar-díjas színész ügyvédei szerint Diandra Douglas csupán azokból a filmekből részesedhet, amelyeket a sztár 1995-ben történt különválásuk előtt forgatott.

MTI

A pár 23 évi házasság után 2000-ben vált el hivatalosan. "Ideje, hogy Douglas asszony tovább lépjen" - idézte a The New York Post a színészt képviselő Marilyn Chinitz ügyvédet, aki kedden a bíróságon kijelentette, hogy a volt feleség a válás óta több mint 6,3 millió dollárt kapott Douglas filmjei után. Diandra Douglas ügyvédje tagadta, hogy ügyfelét a kapzsiság vezérelné.

Mint mondta, a volt feleség csak az őt jogosan megillető részt akarja megkapni a Tőzsdecápák - A pénz nem alszik című produkció után. A bírósági tárgyaláson kifejtette, hogy "az a kapzsi, aki nem akarja kifizetni a feleségét".  


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!